Театр ляльок запрошує дорослих та дітей

Квітень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує жителів та гостей міста відвідати вистави театру для дітей та дорослих:

 

07 квітня – «Кицькин дім» С.Маршак

У будинку  заможної й гордовитої Киці - прийом поважних гостей:
Цапа з Козою, Півня з Куркою та  веселої  Свині. Лише бідним голодним  небожам - кошенятам відмовлено у гостинності. Та коли трапляється пожежа і чудовий будинок перетворюється на попіл, стає зрозуміло, хто справжній друг і помічник у біді.

 

08 квітня – «Хто у лісі найпрудкіший» О.Кузьмин

Зайця-хвастуна у лісі не дуже люблять. Особливо, Їжачок, якого косоокий постійно ображає. Одного разу, отримавши чергову порцію знущань, Їжак разом з дружиною провчає куцохвостого задаваку, влаштувавши хитрі змагання з бігу....

 

11 квітня – еротична вистава для дорослих «Декамерон» -інсценізація десяти новел за Дж. Боккаччо

 Гурт молоді, що зібрався у заміській віллі поблизу Флоренції, намагається уберегтися від страшної чуми. Щоб відволіктися від сумних думок, вони розважають себе різноманітними історіями з людського життя, у яких головну роль відведено відносинам між чоловіком і жінкою в усіх можливих ситуаціях…

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині;  вистави для дорослих – о 18.30 годині

 Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76 На сайті театру: www.puppets.kr.ua    e-mail: puppet-kr@i.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool