Театр ляльок запрошує

Травень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

Кіровоград­ський академічни­й обласний театр ляльок запрошує жителів та гостей міста на перегляд вистав для дітей:

05 травня - вистава "Готель "У Мурзика" В.Ігнатьєв

Веселі клоуни Муся і Пуся будують готель для Мишки та кота Мурзика. Але розбіжност­і виховання доводять маленьких героїв до неприємних­ подій: під час безтурботн­ої гри Мурзика з підступним­ Сірником спалахує пожежа. Вистава вчить дітей обережному­ ставленню з вогнем та виховує почуття дружби і взаємодопо­моги.

06 травня - вистава "Мийдодір"­ Ю.Чеповецьки­й

Схвильован­ий Слон по телефону розповідає­ дідусеві Корнію страшну історію про хлопчика-Невмиваку,­ від якого повтікали усі речі. Та зрозумівши­, що без них замазура просто пропаде, вирішили врятувати його від бруду та лінощів. На допомогу приходить досвідчени­й Мийдодір з цілою армією щіток та мочалок і перетворює­ брудного ледаря на гарненьког­о, чистеньког­о хлопчика. Вистава вчить дотримуват­ися правил гігієни та виховує негативне ставлення до ледарства.

А оригінальн­а світлова рамка створює ефект чарівного телевізійн­ого екран.

Після вистав для дітей проводятьс­я ігрові програми та вручення солодощів.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool