Таборівка молодих педагогів відбулася у Кропивницькому (ФОТО)

Серпень 31, 2023 | Новини | Переглядів: 1406 | Коментарі: 0

В останні дні літа органи управління освітою влаштували у Кіровоградському обласному центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді таборівку молодих педагогів.

Таборівка молодих педагогів відбулася у Кропивницькому

Таборівка молодих педагогів відбулася у Кропивницькому

Таборівка молодих педагогів відбулася у Кропивницькому


До заходів доєдналися і рятувальники. Працівники Служби порятунку провели для молодих вчителів тренінг безпекового спрямування.

Учасників тренінгу ознайомили з пожежно-рятувальною технікою та оснащенням. Фахівці аварійно-рятувального загону спеціального призначення продемонстрували на загал роботу аварійно-рятувального автомобіля та обладнання, а також провели заняття з мінної безпеки.

Освітяни із не меншим азартом ніж школярі змагалися за першість у конкурсі бойовок, перевіряли роботу апаратів на стисненому повітрі, приміряли піротехнічне спорядження та вправлялися із ручним комбінованим стволом.

Рятувальники розповіли педагогам про співпрацю з Дитячим фондом ООН UNICEF та їх продукцію, створену для навчання підростаючого покоління основам безпечної поведінки з урахуванням вікових особливостей, пізнавальних інтересів та потреб малечі.

У заході взяли участь вчителі різного фахового спрямування, але об’єднувало їх єдине на всіх бажання створення безпечного середовища для дітей, як в рамках навчального процесу, так і поза школою. Тож, учасники тренінгу були дуже вдячні надзвичайникам за змістовний захід та багато корисних порад від фахівців у сфері безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool