Свято у Kовалівському парку

Червень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

17 червня в парку культури і відпочинку «Ковалівський» відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» було проведено спортивно-масові заходи, присвячені Дню молоді та Дню Конституції України.

Начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Олександр Куценко та директор Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Микола Аношкін привітали учасників заходу з майбутніми святами та побажали вдалих спортивних стартів.
Учасники спортивного свята мали можливість пееглянути показові виступи спортсменів відділень боксу та гирьового спорту дитячо-юнацької спортивної школи № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, юних майстрів рукопашного бою та членів військово-історичного клубу «Аквілея», взяти участь у спортивній вікторин, оглянути виставку саморобної та ексклюзивної велотехніки, виготовленої членами обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та міської станції юних техніків, покататися на незвичайних велосипедах і спробувати свої сили у велоконкурсах, змаганнях з настільного тенісу, настільного хокею, дартсу, дуйболу, шахів, шашок, стрибків на скакалці, жонглювання м’ячем та інших конкурса.
Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool