«Святкуємо разом з бібліотекою - день Святого Валентина»

Лютий 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1313 | Коментарі: 0

Лише 14 лютого 2012 року завітай до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка та стань учасником акції «Святкуємо разом з бібліотекою – день Святого Валентина»!!!

В рамках святкової акції ви маєте унікальну нагоду:

- Навчитися не лише писати, але й оформляти вітальні листівки «Валентинки» ознайомившись з інформаційним листком «Як писати Валентинки» та відвідавши майстер-клас «Валентинка власноруч»;

- Стати учасником конкурсу закоханих пар «Під знаком Купідона». В рамках заходу, о 14.30 год. у відділі мистецтв, відбудеться конкурсне змагання за участі закоханих студентських пар міста.

Головні призи заходу: квитки на концерт гурту «Мандри», що відбудеться 25 лютого 2012 року (http://gre4ka.com.ua/mandry-tour-2012), квитки на відвідання ковзанки «Слайз» та цікаві подарунки від рекламної агенції «Технологія успіху».
Гості свята: народний шоу-театр молодіжного клубу «Імідж» та виконавець авторської пісні Андрій Фоменко ;

- Отримати романтичні призи в святковій «Лотереї кохання» (розіграш відбудеться в рамках конкурсу закоханих пар «Під знаком Купідона»).

Протягом дня в фойє бібліотеки працюватиме «Пошта Амура».

 

Партнери акції:

- Асоціація молоді Кіровоградщини «Златопілля»;
- РА «Технологія успіху»;
- Ковзанка «Слайз».

Інформаційний партнер інтернет-видання «Fotoinform»

Додаткову інформацію Ви можете отримати в обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка за адресою: м. Кіровоград, вул. Декабристів 6/15,тел. (0522) 22-66-01
095 474 75 88 Полякова Олена Олександрівна
095 471 27 67 Рєзнік Тетяна Станіславівна

МАЛЮНОК
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool