Світловодський район: відбулись перевірки навчальних закладів району

Травень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

Виконуючи рішення Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 р. та наказу ДСНС України від 29.03.2018 р. № 202, дотримуючись Кодексу цивільного захисту України, Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», інспекторський склад Управління ДСНС в області продовжує здійснювати перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей.

Так, наразі відбулись інспектування Озерського навчально-виховного комплексу, Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Світловодського району та загальноосвітнього навчального закладу – спеціалізованої школи-інтернату № 1 м. Світловодськ.

Фахівці Світловодського міськрайвідділу У ДСНС в області під час відпрацювань перевірили наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, шляхи евакуації з приміщень дитячих закладів, стан утримання електрогосподарства та справність внутрішнього протипожежного водопостачання.

Крім того, у школі-інтернаті відбулись практичні відпрацювання дій персоналу та учнів під час виникнення умовної надзвичайної події.

Після остаточного аналізу стану безпеки закладів буде складено і висвітлено на сайті Управління ДСНС в області акти перевірки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool