Світловодський район: працівники ДСНС врятували 8 рибалок, які опинилися на дрейфуючих крижинах

Лютий 02, 2015 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

Не зважаючи на те, що цими вихідними стовпчик термометра тримався на плюсовій позначці, і тривала злива - любителів підлідної риболовлі цей факт аж ніяк не зупиняв. Заради вилову, навіть мізерного, вони ладні вийти і на найтонший лід.

1 лютого о 14:36 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №17 У ДСНС в області від водія, який проїжджав повз, надійшло повідомлення про те, що в районі земляної греблі Кременчуцької ГЕС (поворот дороги на смт Власівку, в межах ділянки автотраси Світловодськ – Київ) на відстані близько 600 м від берега на дрейфуючій крижині знаходяться 6 осіб, які не можуть самостійно дістатися до берега.
На місце події прибули черговий караул та працівники водолазно-рятувального відділення ДПРЧ-17, які за допомогою рятувального човна доправили відчайдухів до берега. У ході рятувальної операції надійшло ще одне повідомлення, що двоє жителів сусіднього Кременчука у районі села Недогарки на відстані близько 2000 м від берега також потребують допомоги. Завдяки оперативним діям Світловодських рятувальників всіх рибалок: кого з виловом, а кого з велосипедом було доставлено на берег.
Отже, шановні рибалки, будьте пильними і дотримуйтесь правил поведінки на льоду, щоб не наражати на небезпеку себе й оточуючих. Не ігноруйте застереженнями, адже виходячи на тонкий лід, ви щомиті ризикуєте впасти у крижану воду!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool