Світловодський район: люди продовжують труїтися грибами

Листопад 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

10 листопада до реанімаційного відділення Світловодської центральної районної лікарні з діагнозом отруєння грибами у середньоважкому стані госпіталізовано подружжя - 69-річну жінку та 75-річного чоловіка.

Ймовірніше за все, причиною тяжкого отруєння стали гриби, яких постраждалі назбирали у лісі неподалік міста. Фахівці припускають, що грибами, зібраними у цьому місці, наприкінці вересня цього року отруїлась ще одна світловодська родина, а 10-річну дівчинку не врятували навіть столичні лікарі – вона померла у реанімації «Охматдиту». Варто додати, що багато досвідчених місцевих грибників старанно обходять цю місцину стороною, оскільки це не єдині випадки тяжких отруєнь.
Шановні громадяни! Безглуздо ризикувати власним життям заради їжі. Якими б смачними не були страви з грибів, вони не виправдовують ризику, якому ви піддаєте власне здоров’я та життя, а також здоров’я і життя своїх рідних.
 

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool