Світловодські рятувальники серед кращих в області

Жовтень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

Відповідно до наказу У ДСНС України у Кіровоградській області від 27.09.2017 № 259 «Про проведення обласних змагань кращих ланок ГДЗС пожежно-рятувальних підрозділів області» з 18 по 20 жовтня п.р. у м. Кропивницькому проведені обласні змагання серед 23 кращих ланок газодимозахисної служби підрозділів області.

Змаганням передували постійні тренування рятувальників щодо вдосконалення професійної майстерності, що є неодмінною умовою підтримання високої бойової готовності до виконання завдань за призначенням під час ліквідації надзвичайних подій чи ситуацій.

Такі випробування для рятувальників покликані не лише виявити кращих серед бійців пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини, а й сприяють зацікавленості рятувальників у постійному вдосконаленні професійної майстерності та підвищенню авторитету служби.

Згідно із програмою змагань рятувальники пройшли три етапи випробувань. Першим випробуванням була перевірка знань рятувальників з організації газодимозахисної служби, Статуту дій у надзвичайних ситуаціях, правил безпеки праці тощо. Другий етап – проходження модульного лабіринту теплокамери. В умовах, максимально наближених до реальних, – лабіринт димокамери був заповнений густим димом – рятувальники мали змогу випробувати свої професійні здібності щодо роботи в непридатному для дихання середовищі, пошуку та евакуації умовних потерпілих із небезпечної зони. На третьому етапі змагань газодимозахисники здійснювали на швидкість бойове розгортання з подачею ствола «Б».

По завершенню обласних змагань команда 17 ДПРЧ м. Світловодськ (Любецький М.В., Волинський Д.О., Гриненко М.О. та Пипич О.О.) зайняла друге місце серед 23 кращих ланок газодимозахисної служби області. (Перше місце – 19 ДПРЧ м. Новоукраїнка, третє місце – 32 ДПРЧ смт Петрове).

«Загалом, дані змагання допомагають виявити слабкі місця та недоліки, а також підсилюють готовність і спроможність підрозділів до дій за призначенням. Представники 17 ДПРЧ м. Світловодськ показали добрі результати і я впевнений, що кожен з них виклався на повну силу» - зазначив начальник 17 ДПРЧ Управління Олександр Сіденко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool