Світлина кропивницького фотографа ввійшла у ТОП-3 найкращих фотографій міжнародного конкурсу

Квітень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 1787 | Коментарі: 0

Фотографію фотожурналіста Ігоря Філіпенко з міста Кропивницький гідно оцінило журі міжнародного конкурсу 35AWARDS.

Кропивничанин прийняв участь у тематичному конкурсі «Вуличне життя в яскравих барвах» та його фотографія «Невагомість у День Незалежності» ввійшла в ТОП-3 самих найкращих фотографій, а сам фотожурналіст увійшов в ТОП-8 найкращих фотографів.

У цьому тематичному конкурсі прийняло участь 4510 осіб з 120 країн і 1411 міст. В цілому на конкурс було подано 12222 фотографій.

«Декілька років підряд я приймаю участь в цьому міжнародному фотоконкурсі. Дивлюся на світлини митців зі всіх куточків світу та викладаю свої фотографії з нашого рідного міста, різноманітні події та гарні куточки Кропивницького. Цього разу я задоволений , що саме ця фотографія зі святкування Дня Незалежності України була відзначена журі конкурсу. Мене захопив стрибок в повітрі танцювальника, який моя фотокамера «зловила» та зупинила гарний кадр», - каже Ігор Філіпенко.

 

Світлина кропивницького фотографа ввійшла у ТОП-3, фото Игоря Филипенко

Світлина кропивницького фотографа ввійшла у ТОП-3
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool