Сварка після розпиття оковитої стала причиною чергової трагедії на Кіровоградщині.

Липень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

До Добровеличківського районного відділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера про те, що в одному з населених пунктів у будинку виявлено труп 40-річного господаря з ножовим пораненням стегна.

Попередньо встановлено, що під час застілля чоловік посварився зі своєю 33-річною співмешканкою, у результаті – отримав удар ножем по нозі. Наступного дня від значної втрати крові чоловік помер.
За словами начальника Добровеличківського РВ УМВС України у Кіровоградській області Андрія Бензара, дії підозрюваної попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool