Сумська область: пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку

Травень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

4 травня о 23:48 на лінію екстреного виклику «101» м. Ромни надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку по вул. Щучки, 30. За тривогою виїхав черговий караул 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі двох відділень.

 

На місці було встановлено, що загоряння сталося в квартирі на 3 поверсі будинку, а сильне задимлення поширилось на весь під’їзд. На гасіння пожежі рятувальники подали два водяних ствола: з боку сходової клітки і по висувній драбині через вікно. Одночасно у апаратах для захисту органів дихання пожежники потрапили до осередку задимлення на верхніх поверхах, звідки врятували семеро людей. П’ятьох мешканців будинку, серед яких 10-річна дівчинка, вивели по сходах на вулицю, а двох дівчаток (2008 та 2010 років народження) із небезпеки вогнеборці винесли на руках. Використавши близько 3,5 тонн води, пожежу ліквідували. Причина загоряння з’ясовується, повідомляє сайт ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool