Судитимуть керівника ветиринарної медицини

Вересень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Кримінальну справу стосовно начальника управління ветеринарної медицини - головного державного інспектора ветеринарної медицини одного з районів Кіровоградщини розслідувано та передано до суду.

Як ми вже повідомляли, посадовця затримали на «гарячому» після одержання хабара у сумі 5000 гривень працівники прокуратури області та УБОЗ УМВС України в області. Встановлено, що він вимагав і одержав від голови фермерського господарства хабар за позитивне вирішення питання щодо перевезення малої рогатої худоби – кіз та овець - з одного району в інший.
Звинувачення пред”явлено за ч.3 ст.368 (одержання хабара службовою особою), ч.3 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.
Наразі посадовець перебуває під вартою.
Кримінальну справу направлено на розгляд до Новомиргородського районного суду.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool