Студентів ознайомили з нормами митного права на митному посту «Кіровоград-центральний»

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

Нещодавно на митному посту «Кіровоград-Центральний» Кіровоградської митниці Міндоходів пройшла екскурсія для студентів ІІІ курсу відділення правознавства Кіровоградського інституту регіонального управління та економіки.

Метою проведення навчального заходу було ознайомлення майбутніх юристів з нормами митного права в умовах роботи обласної митниці, зокрема, з особливостями митно-тарифного регулювання.
Начальник митного поста «Кіровоград-Центральний» Олександр Любченко розповів студентам про особливості митного регулювання, яке пов’язане зі встановленням мит та інших податків, що справляються при переміщенні товарів через митний кордон, процедурами митного контролю, організацією діяльності митних органів України. Також він зазначив, що до найважливіших заходів нетарифного регулювання відносяться ліцензування, квотування, відповідні дозволи та реєстрація контрактів.
Також екскурсанти ознайомилися зі специфікою роботи митного поста та контролюючих служб, алгоритмом здійснення митних формальностей та перевагами електронного декларування.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool