Стрілянина в Кропивницькому: двоє поранених (ФОТО)

Лютий 21, 2017 | Новини | Переглядів: 2128 | Коментарі: 0

21 лютого, близько 9-ї години ранку, на вулиці Габдрахманова сталася стрілянина.

За попередньою інформацією два автомобіля марки Лексус заблокували припаркований автомобіль Мітсубіші. Із автомобіля Лексус вийшли 4 чоловіка та розбили вікна авто Мітсубіші. Погрожуючи зброєю, витягли із автівки чоловіка, пересіли в Лексус і зникли у невідомому напрямку.

Було чутно постріли.

Екіпажі патрульної поліції почали переслідування двох автомобілів марки Лексус. Злочинці заїхали у житлові двори на вулиці Башкирській і пересіли у автомобіль Хонда чорного кольору.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

На виїзді з міста патрульні зупинили даний транспортний засіб. Затримано 3 осіб. В салоні автомобіля знайдено чорну спортивну сумку із зброєю. У результаті стрілянини двоє чоловіків поранено – їх госпіталізовано до обласнох лікарні. Підозрювані знаходяться під вартою.

 Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Стрілянина в Кропивницькомму: двоє поранених (ФОТО)

Стрілянина в Кропивницькомму: двоє поранених (ФОТО)

Стрілянина в Кропивницькомму: двоє поранених (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool