Стосовно службових осіб одного з приватних підприємств, які завдали шкоди державному бюджету, прокуратурою порушено кримінальну справу

Листопад 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1285 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградської області порушено кримінальну справу відносно службових осіб одного з товариств з обмеженою відповідальністю Добровеличківського району за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області


Останні, з корисливих мотивів, зловживаючи службовим становищем, з метою ухилення від сплати податків шляхом завищення валових витрат, занизили податкове зобов’язання. Внаслідок чого державним бюджетом України недоотримано податку на додану вартість на суму понад 720 тис. грн.
Наразі проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool