Степнянські майстрики-янголята! (ФОТО)

Грудень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

П’ятого грудня 2012 року наукові співробітники Кіровоградського обласного художнього музею Олена Степанок та Наталія Овчаренко, на запрошення директора школи Гладкої Тетяни Миколаївни, відвідали Степовий навчально-виховний комплекс «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу» Кіровоградської районної державної адміністрації Кіровоградської області з пересувною виставкою «Творчість Марії Примаченко».

Лейтмотивом проведення виставки був вислів Марії Примаченко: «…Роблю сонячні квіти, тому що людей люблю, творю на радість, на щастя людям, щоб всі народи один одного любили, щоб жили вони як квіти по всій землі…»
Учні із задоволенням слухали розповідь про дитинство та творчість народної мисткині, ознайомились з фантастичними квітамими, тваринами і птахами, зображеними на її роботах.
А ще, в рамках підготовки відзначення Новорічних та Різдвяних свят, напередодні свята Святої Катерини для всіх бажаючих науковими співробітниками музею було проведено майстер-клас по виготовленню оберегової ляльки із тканини «Янгола».
В дружній атмосфері, в цілковитому взаєморозумінні учні 2-го та 7-8-х класів долучилися до створення власної ляльки-оберегу, а малеча з гордістю вихвалялася своїми чарівними виробами «мистецтва». Усі бажаючі з піднесеним настроєм зфотографувалися на згадку.

Степнянські майстрики-янголята! (ФОТО)

завідуюча відділом науково- просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею та науковий співробітник відділу
Олена Степанок, Наталія Овчаренко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool