Стартує осіння всеукраїнська акція поліції охорони «Квартира під охорону»

Вересень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

За її умовами, з 14 вересня по 30 вересня, громадяни сплачують повну вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів поліції охорони виконують зі знижкою у 50%.

Стати учасником акції може кожен бажаючий, потрібно лише подати свою заявку на охорону. Для прийому, обробки та контролю відпрацювання звернень працює Контактно-інформаційний центр Центру систем безпеки поліції охорони. Усі звернення фіксуються та обробляються з допомогою технічних засобів у напівавтоматичному режимі.

Варто зазначити, що охорону об’єктів та квартир на території Кіровоградської області здійснюють 14 нарядів груп затримання поліції охорони.

Телефони для подання заявок працюють цілодобово: 099-0-502-220, 097-0-502-220, 073-0-502-220, 080-0-502-220

Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool