Станції Іллічівськ Одеської залізниці 55 років

Серпень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

Нещодавно колектив станції Іллічівськ Одеської залізниці відзначив 55 річницю, адже саме 5 серпня 1958 року на станцію прибув перший паровоз з 300 тоннами вугілля і почала працювати припортова станція “Новоіллічівка” утворена згідно з наказом Міністра транспорту Радянського союзу Бориса Бещева.

Згодом станцію “Новоіллічівка” було переіменовано на станцію “Іллічівськ”.
Сьогодні на позакласній припортовій станції Іллічівськ працюють понад три сотні залізничників, по 18 коліям приймають та відправляють вантажі, а загальна протяжність станційних колій сягає 66,2 км. Станція обслуговує Іллічівський морський торговий порт та 8 прилеглих під'їзних колій. За період роботи станції якісні та кількісні показники значно зросли. Зокрема, за 7 місяців поточного року план навантаження виконано на 112%. Середньодобове навантаження становить 7,3 тис. тонн вантажів. Переважають такі види вантажів як зернові, нікелева руда, вугілля тощо. Середньодобове вивантаження на станції Іллічівськ становить 18 тис. тонн.
За історію роботи станції понад півсотні достойних працівників було відзначено державними нагородами (зокрема, 9 працівників відзначено орденом “Трудової слави”, четверо — орденом “Трудового Червоного Прапора”, ще шестеро — орденом “Дружби народів”) та нагородами від Генерального директора Укрзалізниці, начальника Одеської залізниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool