Стан захисту населення від природних та техногенних небезпек перевірили у Маловисківському районі (ФОТО)

Листопад 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1310 | Коментарі: 0

Фахівці Управління Держтехногенбезпеки спільно з представниками управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації, Територіального управління МНС і навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області провели комплексну перевірку Маловисківського району щодо реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Перевірялись наявність організаційно-розпорядчих документів у сфері цивільного захисту, стан роботи комісій з питань ТЕБ та НС, організація навчань та тренувань органів управління та сил оперативного реагування на надзвичайні ситуації, наявність планів основних заходів щодо навчання населення (працівників) з питань цивільного захисту і їх виконання та інше.
З метою перевірки оперативності та злагодженості дій органів управління та сил реагування району проведено практичне заняття, під час якого ліквідовували наслідки умовної надзвичайної ситуації: вибух газу у житловому будинку. З поставленим завданням впоралися, чітко діючи у відповідності з планами взаємодії.
Враховуючи результати перевірок усіх складових Маловисківської ланки єдиної державної системи цивільного захисту, загальна оцінка її готовності визначена як «обмежено готова до виконання завдань».

Стан захисту населення від природних та техногенних небезпек перевірили у Маловисківському районі (ФОТО)

Стан захисту населення від природних та техногенних небезпек перевірили у Маловисківському районі (ФОТО)
 

Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool