Стан роботи зі зверненнями громадян у ДПС у Кіровоградській області за січень-липень 2012 року

Серпень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Кількість письмових звернень громадян, що надійшли на розгляд до ДПС в області та підпорядкованих ДПІ станом на 01.08.12 склала 110 одиниць. За термінами виконання 99 виконано без порушення термінів, 11 – термін виконання не настав.

За результатами розгляду 110 письмових звернень 29 – вирішено позитивно, по 2 – відмовлено у задоволені, 57 громадянам надано роз’яснення, 3 – направлено до правоохоронних органів, 1 звернення повернуто авторові відповідно до ст. 5 і 7 Закону України „Про звернення громадян”, 3 – переслано за належністю відповідно до ст. 7 Закону України „Про звернення громадян”, 2 звернення не підлягають розгляду відповідно до ст. 7 і 8 Закону України „Про звернення громадян”, 2 відносяться до категорії «інші».
Враховуючи особливу роль звернень громадян до органів державної влади у забезпеченні постійного зв’язку між державою та громадянином, вирішенню життєво важливих проблем окремою людиною і суспільством в цілому, в органах ДПС області діють приймальні громадян.
Протягом січня-липня 2012 року в органах державної податкової служби області відбулося 255 прийомів (за відповідний період 2011 рок – 246), під час яких прийнято 255 громадян. Із загальної кількості усних звернень зареєстровано 250 заяв (98відс.) та 5 інформаційних запитів (2відс.). 254 громадянам надана усна відповідь. По 1 зверненню в визначені терміни надано письмове роз’яснення.
Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися порядку нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб (39,2відс.), оподаткування доходів підприємницької діяльності (18,4відс.) та плати за землю (15,7відс.).


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool