Стан пожежної безпеки культових споруд розглянуто на єпархіальних зборах (ФОТО)

Березень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1240 | Коментарі: 0

Втішає, що суспільство поступово повертається до усталених віками традицій Православ’я, люди утверджуються у вірі своїх дідів-прадідів. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Відновлюються старі й будуються нові храми, збільшується кількість прихожан в церквах. Окрім питань віри та духовності важливими стають і питання безпечного перебування вірян у храмах. Пожежною безпекою культових споруд разом із священнослужителями переймаються працівники Управління Держтехногенбезпеки. Двічі на рік напередодні найбільших християнських свят Різдва та Воскресіння Христового інспекторами у сфері пожежної безпеки проводяться їх перевірки. Адже саме у ці дні кількість прихожан у храмах зростає у рази, а використання під час церковних служб відкритого вогню, створює потенційну небезпеку.
Стан пожежної безпеки культових споруд області став темою виступу співробітників Управління під час проведення єпархіальних зборів зі священиками Кіровоградської та Новомиргородської єпархії, які відбулися 15 березня. До панотців звернулись з проханням із розумінням поставитися до зауважень інспекторів та посприяти виконанню протипожежних заходів, зазначених у відповідних приписах. Увагу присутніх було акцентовано на основних заходах, які повинні бути виконані в кожній церкві, аби звести до мінімуму вірогідність виникнення пожежі. Адже лише суворе дотримання правил протипожежної безпеки допоможе захистити храми та прихожан від згубної сили вогню.
Від імені начальника Управління державної інспекції техногенної безпеки Ігоря Парфьонова гості подякували Владиці Іоасафу за надану можливість виступити на поважних зборах.

Стан пожежної безпеки культових споруд розглянуто на єпархіальних зборах (ФОТО)

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool