Стан організації надання медичної допомоги населенню Кіровограда (ФОТО)

Липень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1738 | Коментарі: 0

  У Кіровоградській міській раді відбулася нарада на тему "Стан організації надання медичної допомоги населенню м. Кіровограда"

За участю заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Богдана Андрющенка, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лариси Андреєвої, начальника управління охорони здоров`я Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександра Клубнікіна, начальника управління охорони здоров'я Кіровоградської міської ради Оксани Макарук, працівників управління охорони здоров'я Кіровоградської міської ради, головних лікарів лікувально-профілактичних закладів комунальної власності міста, обласних та міських позаштатних фахівців управлінь охорони здоров`я.
За результатами наради Богдан Андрющенко доручив головним лікарям лікувально-профілактичних закладів комунальної власності міста проаналізувати стан справ у підпорядкованих закладах та надати пропозиції щодо оптимізації та поліпшення роботи у медичних закладах Кіровограда. Наступна нарада відбудеться у другій половині серпня.

джерело сайт Кіровоградської міської ради, фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

Стан організації надання медичної допомоги населенню Кіровограда

Стан організації надання медичної допомоги населенню Кіровограда


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool