Спростування недостовірної інформації щодо Кісіля Ростислава Федоровича, компанії «Meest Сorporation Inc.» та ТзОВ «Торговий Дім «Міст Експрес»

Вересень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 2467 | Коментарі: 0

Інформація, яка була розміщена 05.08.2014 р. на сайті  «FIK» за інтернет-адресою: http://www.fotoinform.net/news/novosti-oto-vsyudu/kak-razvalit-ukrpochtu-prostie-soveti.html#axzz3AvG1iyrf, що містилась у статті під назвою «Как развалить Укрпочту?» і стосувалась причетності Кісіля Ростислава Федоровича, канадської компанії «Meest Сorporation Inc.» та ТзОВ «Торговий Дім «Міст Експрес» до неправомірної діяльності, є недостовірною.

Неправдивою є інформація, в якій йшла мова про кримінальне минуле Кісіля Ростислава Федоровича, про здобуття ним коштів злочинним шляхом, про причетність Кісіля Ростислава та компанії «Meest Сorporation Inc.» і ТзОВ «Торговий Дім «Міст Експрес» до будь – яких злочинних діянь.

Канадська компанія «Meest Сorporation Inc.» та ТзОВ «Торговий Дім «Міст Експрес» провадять господарську діяльність у сфері поштово-логістичних послуг відповідно до норм чинного законодавства та дотримуються чесних правил конкуренції на ринку поштових послуг.

Портал FIK приносить свої вибачення Кісілю Ростиславу Федоровичу за подану недостовірну інформацію , яка повністтю була взята с джерела Версии http://versii.com/news/308857


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool