Спрощенці збільшили сплату податків вдвічі

Квітень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

За підсумками першого кварталу 2012 року підприємці-„спрощенці” України сплатили до бюджету 532,7 млн. грн. єдиного податку. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Це майже вдвічі більше результатів відповідного періоду минулого року (251,9 млн. грн.).

Також відзначається зростання кількості громадян, що вирішили зайнятися підприємницькою діяльністю за новими правилами. Всього спрощеною системою оподаткування в Україні користуються 1,02 млн. осіб. При цьому значна кількість з них – це новачки, які щойно зареєструвалися та почали працювати.
На початку другого кварталу позитивна тенденція зберігається – за перші два тижні квітня до лав „спрощенців” увійшли понад 50 тисяч осіб.
Кіровоградські спрощенці протягом першого кварталу перерахували до бюджету 12,3 млн. грн., виконання прогнозних показників складає 144,6%. Це на 4,7 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Нагадаємо, з 1 січня 2012 року почали діяти зміни до Податкового Кодексу, що регламентують оновлену спрощену систему оподаткування для суб’єктів малого бізнесу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool