«Спрощенці» Кіровограда поповнили місцевий бюджет на 17,4 млн.грн.

Квітень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Протягом 1 кварталу 2015 року суб’єкти господарювання – юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевого бюджету 17745,7 тис.грн. єдиного податку.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження єдиного податку збільшились на 137,8, або на 4866,5 тис.грн.
Нагадуємо, що починаючи з 1 липня 2015 року фізичні особи-підприємці - платники єдиного податку третьої групи повинні застосовувати реєстратори розрахункових операцій.
З 1 січня 2016 року РРО застосовуватимуть всі платники єдиного податку крім платників першої групи, а також платників другої і третьої груп, при здійсненні ними діяльності на ринках, при продажу товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі. Такі зміни передбачені Законом України від 28.12.2014 р. № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи».

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool