Спрощено процедуру реєстрації платників ПДВ

Березень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 853 | Коментарі: 0

З 25 лютого 2014 року діє нове Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість, затверджене наказом Міністерства доходів і зборів України від16.01.2014 р. №26 (далі - Положення).


У новому Положенні збережені основні процедури та строки реєстрації, перереєстрації та анулювання реєстрації платників ПДВ, що діяли до 1 січня 2014 року.
Вищезазначеним наказом:
- скасовано обов’язок суб’єкта господарювання надавати до контролюючого органу разом із заявою про реєстрацію сільськогосподарського підприємства як суб’єкта спеціального режиму оподаткування (ф. № 1-РС) витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;
- спрощено процедуру скасування рішення контролюючого органу про анулювання реєстрації платника ПДВ, а саме, контролюючий орган вноситиме до реєстру платників ПДВ відповідний запис про реєстрацію платника ПДВ без подання останнім реєстраційної заяви з позначкою «Перереєстрація»;
- затверджено форми нових документів (запитів на отримання інформації з реєстру платників ПДВ, витягу та довідки з цього реєстру, журналу анулювання реєстрації платників податку на додану вартість).

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool