Спроба знайомства переросла у скоєння злочину

Лютий 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні злочину двох жителів району, 22 та 24 років. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Наприкінці грудня до міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні з тілесними ушкодженнями звернулася 16-річна місцева жителька. 

Під час проведення перевірки отриманої інформації правоохоронці встановили, що за кілька днів до цього потерпіла та її 18-річна подруга стали жертвами двох нападників.
Близько 22 години вечора в одному із населених пунктів району до дівчат підійшли молоді хлопці, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, та зробили спробу познайомитись. Отримавши відмову, парубки не розгубилися. Ударивши подруг по обличчю та голові, зловмисники стали вимагати віддати їм гроші, погрожуючи знов застосувати фізичну силу.
Потерпілі віддали нападникам 200 гривень. Після чого, хлопці залишили місце події.
Через кілька діб дівчата звернулися до лікарні, де у одної із потерпілих медики виявили тілесні ушкодження у вигляді ЧМТ та струсу головного мозку. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особи підозрюваних у скоєнні злочину.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 К України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool