Справу двох працівників ВАТ «Кіровоградгазу», викритих на корупційному злочині, направлено до суду

Травень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

Кіровоградською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування та затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст 368 (одержанні службовою особою неправомірної вигоди) КК України щодо двох працівників ВАТ «Кіровограгазу», за вимагання неправомірної вигоди.

Нагадаємо, у березні 2018 року начальник служби експлуатації підземних газопроводів та начальник дільниці ВАТ «Кіровоградгазу» були викриті правоохоронними органами «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди у сумі 1500 доларів США від місцевого жителя за не вжиття заходів щодо знесення гаража, який розташований над підземним газопроводом.

Досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково:
Санкція статті передбачає за цей вид злочину покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool