Справа відносно стрільця з Оситняжки продовжує перебувати на контролі прокуратури Кіровоградської області

Липень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1249 | Коментарі: 0

Органи прокуратури області і надалі тримають на постійному контролі резонансну подію щодо стрілянини поблизу водойми в селі Оситняжка, що на Кіровоградщині. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Як відомо, 14 липня близько 21-ої години, грубо порушуючи громадський порядок, сорокавосьмирічний чоловік здійснив декілька пострілів з мисливського карабіна в бік охоронців місцевого ставка.
Після прокурорського втручання за цим фактом слідчим відділом Кіровоградського РВ УМВС України в області 18 липня відносно даної особи порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного було затримано. В ході огляду місця події вилучено зброю, яку направлено на експертизу. Згодом, постановою Кіровоградського районного суду термін тримання продовжено до 28 липня.
За надання недостовірних відомостей, що призвело до зволікання з порушенням кримінальної справи, чергового названого райвідділу міліції за постановою прокурора Кіровоградського району притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
Начальнику слідчого відділу Кіровоградського РВ УМВС України прокуратурою району надано ґрунтовні вказівки з метою всебічного, повного та об’єктивного розслідування.
Досудове слідство у справі триває.
Хід слідства продовжує перебувати на контролі прокуратури області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool