Споживчі ціни в Кіровоградській області

Серпень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Індекс споживчих цін в області у липні 2012р. порівняно з червнем становив 99,9%, з початку року – 99,5% (по Україні – 99,8% та 99,9% відповідно). Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

На споживчому ринку в липні п.р. ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизились на 0,5%. На 2,5–0,2% знизилися ціни на фрукти, масло, сир і м’який сир (творог), риба та продукти з риби, рис, продукти переробки зернових, молоко, інші молочні продукти, харчовий лід і морозиво, м'ясо та м’ясопродукти, шоколад, інші продукти харчування. Водночас на 3,3% зросли ціни на яйця, дещо (на 0,8–0,1%) подорожчали олія, овочі, макаронні вироби, цукор, безалкогольні напої.
Алкогольні напої, тютюнові вироби стали дорожчими на 0,3% у т.ч. тютюнові вироби – на 0,4%, алкогольні напої – на 0,2%.
Зростання цін на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 0,6% в основному пов’язане з підвищенням вартості квартирної плати на 4,4%.
У сфері охорони здоров’я відбулося зниження цін на 0,1% за рахунок здешевлення фармацевтичної продукції на 0,5%.
Зниження цін на транспорт у цілому на 0,4% в основному відбулося за рахунок здешевлення палива та мастил на 1,4%. У той же час відбулося зростання вартості перевезень залізничним пасажирським транспортом – на 1,9%.
Подорожчання у сфері зв’язку на 1,5% відбулося за рахунок підвищення абонентної плати за користування телефоном на 10%.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool