Спортивні заходи до 257 - річчя Кіровограда розпочнуться вже цього тижня

Вересень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1237 | Коментарі: 0

Прогрма спортивних заходів, присвячених 257 – ій річниці від дня заснування Кіровограда надзвичайно насичена. Це відзначив на прес – конференції у міській раді начальник відділу фізичної культури і спорту Олександр Куценко.

За його словами у святкові для обласного центру дні відбудеться величезна кількість спортивних змагань найрізноманітніших рівнів: від першості мікрорайонів серед дітей до етапів чемпіонату України та міжнародних турнірів з різних видів спорту.
16 вересня стартом о 10.00 на Аджамському шосе відкривають святкову програму «Кіровоград спортивний» Всеукраїнські змагання з велоспорту, присвячені пам’яті заслуженого тренера України Симоненка С.І. Найсильніші велисипедисти України показиватимуть свою майстерність до 18 вересня.
З 17 по 18 вересня в спортивному залі Кіровоградського технічного університету поміряються силами учасники одного з найпопулярніших міжнародних турнірів з греко – римської боротьби на пам’ять чемпіона світу, нашого земляка Данила Посунька. Шанувальників класичної боротьби запрошуємо о 10.00 на урочисте відкриття змагань.
У ці ж дні радуватимуть прихильників боротьби дзю – до найсильніші спортсмени України, які зійдуться на татамі СДЮСШОР №2 у Дендропарку під час відкритого Всеукраїнського турніру на призи Олімпійського чемпіона Сергія Новікова. Уславлений дзюдоіст обіцяв бути присутнім особисто. Офіційне відкриття турніру – об 11.00.
У неділю, 18 вересня, естафету змагань, присвячених Дню міста, підхоплять учасники чергового етапу першості України та відкритого Кубку Кіровограда з мотокросу. Гоночна траса вже приведена до належного стану і відповідає високим нормам проведення всеукраїнських змагань, відзначив Олександр Куценко. Серед кіровоградців мотоспорт був і залишається найулюбленішим видом спорту. Тож усі глядачі, які прибудуть на Завадівку 18 вересня об 11.00 отримають справжнє задоволення від безкомпромісної боротьби.

джерело сайт Кіровоградської міської ради, фото Ігоря Філіпенка.

пряма мова начальника відділу фізичної культури і спорту Олександра Куценко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool