Спорт для всіх у Соколівській загальноосвітній школі (ФОТО)

Січень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Під таким гаслом Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” та обласною організацією ветеранів фізичної культури, спорту та війни 19 січня 2012 року організовано та проведено інформаційно-просвітницькі заходи для дітей Соколівської загальноосвітньої школи. 

Учні із зацікавленістю прослухали інформацію про здоровий спосіб життя, корисність фізичної культури і масового спорту та спортивно-масові заходи, які проходяться центрами „Спорт для всіх” на території області.

Презентували також електронну версію „Народного музею спортивної слави Кіровоградщини”, розроблену Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, яка демонструє етапи становлення спортивного руху Кіровоградщини та видатних спортсменів-земляків, які прославляли нашу область та країну на міжнародних аренах, Олімпійських іграх та інших не менш важливих змаганнях.
На завершення заходу голова організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни Олександр Петрович Березан помірявся силами з учнями школи. Тож назва заходу „Спорт для всіх – зв’язок поколінь” – цілком виправдовує себе.

Спорт для всіх у Соколівській загальноосвітній школі (ФОТО)

Спорт для всіх у Соколівській загальноосвітній школі (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool