«Спорт для всіх - радість життя! » на Кіровоградщині (ФОТО)

Листопад 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

Традиційний захід серед ветеранів – фінал обласних змагань “Спорт для всіх – радість життя!” організовано та проведено Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з обласною радою організації ветеранів України 16 листопада 2012 року на базі Кіровоградського інституту розвитку людини.

В змаганнях взяли участь команди міст та районів області. За програмою заходів проведено змагання з шашок, шахів, дартсу та конкурс “Баскетбол”.
В результаті наполегливої боротьби в загальному заліку, перемогу здобула команда з міста Олександрії, на другому місці Добровеличківський район і на третьому –Долинський район.
Учасників змагань привітали: директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Марина Анатоліївна Марініна, заступник директора інституту розвитку людини, кандидат історичних наук Тетяна Тимофіївна Дмитренко та голова обласної організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни, заслужений працівник України, головний суддя змагань Олександр Петрович Березан.
Переможців та призерів змагань нагороджено дипломами, медалями та кубками, а на завершення всіх учасників заходу було запрошено на частування смачною солдатською кашею.
Змагання стали справжнім святом гарного настрою, душевного спілкування та прагнення до перемоги, яке учасники заходу запам'ятають надовго.

«Спорт для всіх - радість життя! » на Кіровоградщині (ФОТО)

«Спорт для всіх - радість життя! » на Кіровоградщині (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool