Спорт для всіх єднає Україну - наймасовіший велопробіг Європи на Кіровоградщині! (ФОТО)

Вересень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1995 | Коментарі: 0

Сьомий рік поспіль за підтримки Кабінету Міністрів України до Дня фізичної культури та спорту проводиться Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!». Ця велоестафета є наймасовішим Європейським велопробігом!

Велоестафета охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно: до Києва велосипедисти стартують з Тернополя, Хмельницька, Вінниці, Севастополя та Луганська. Загальний кілометраж маршруту 5 000 кілометрів.
Учасники Південного маршруту, в якому візьмуть участь і Кіровоградські велосипедисти, стартуватимуть 2 вересня 2010 року в м. Севастополі.
На території нашої області етап Всеукраїнської велоестафети „Спорт для всіх єднає Україну!” відбудеться 6-7 вересня 2011 року і триватиме за маршрутом: Добровеличківський, Новоукраїнський, Кіровоградський райони, м. Кіровоград та Олександрівський район.
Урочиста зустріч учасників наймасовішого європейського велопробігу в
м. Кіровограді відбудеться 6 вересня 2011 року на площі ім. Кірова з 17.30 до 18.30 год.
Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” запрошує всіх бажаючих приєднатися до свята та привітати гостей у нашому місті.
Кіровоградська команда велосипедистів пронесе прапор області по території України і встановить його в м. Києві під Аркою Дружби Народів під час урочистого фінішу, в День фізичної культури і спорту 10 вересня 2011 року.

Велоприєднуйся!

„Спорт для всіх єднає Україну!” - наймасовіший велопробіг Європи на Кіровоградщині! (ФОТО)

„Спорт для всіх єднає Україну!” - наймасовіший велопробіг Європи на Кіровоградщині! (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool