Сплатити за харчування кропивницьких гіпназистів можна і через QR-код

Грудень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Новітні передові технології ПриватБанку впевнено завойовують прихильників на Кіровоградщині

Тепер і у спеціалізованій початковій школі І ступеня «Гармонія» з поглибленим вивченням англійської мови НВО «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеня «Гармонія» - гімназії імені Тараса Шевченка за харчування можна оплачувати через QR-код.

Хто із дорослих не пам’ятає смак дитинства - найсмачніших у світі шкільних котлет з неймовірною скоринкою? А якщо вони ще й тісті, то смакота забиває дух:) Тепер жоден юний гімназист не ковтатиме слинку замість смаколиків у шкільній їдальні через несплату. Батьки отримали змогу оплачувати не просто швидко, а миттєво, в безконтакному режимі, завдяки сервісу ПриватБанку “Платежі за QR-кодом”, який працює на основі мобільного додатку Privat24 і QR-кодів.

Для здійснення оплати за допомогою QR-коду достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, перейти в «Мої платежі» > «Новий платіж» та відсканувати QR-код на квитанції. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку, скориставшись планшетом співробітника відділення.

«Технологія миттєвої оплати за обіди має безліч переваг, - говорить Артем Чайка, керівник бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - По-перше, це дійсно миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. По-друге, її впровадження не потребує жодних додаткових інвестицій, фінансових витрат ні батьків, ні адміністрації школи».

Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які комунальні платежі в будь-якій точці країни. ПриватБанк пропонує усім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології.

Як повідомили у ПриватБанку, на Кіровоградщині скористатись технологією миттєвої оплати можуть користувачі послуг ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ВАТ «Кіровоградгаз» , ПРаТ «Кіровоградобленерго», інтернет-провайдера «Шторм» і навіть оплатити добровільні внески у міському пологовому будинку. Крім того, жителі смт Смоліно Маловисківського району з задоволенням оплачують за допомогою цієї послуги квартплату комунальному підприємству ТОВ «Гудекс Екосервіс» і харчування діток у дитячих садках. До речі, саме смт Смоліно стало першим містом Кіровоградщини, де комунальники почали друкувати квитанції з зображенням QR-коду, а м. Олександрія - де сплачувати проїзд у міському транспорті можна через QR-код .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool