Співробітники УСБУ в Кіровоградській області вшанували загиблих в роки Великої Вітчизняної війни

Червень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

Урок патріотизму молоді, для ветеранів – згадка про воєнні роки. Саме таку мету мали заходи, проведені УСБУ в Кіровоградській області до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області

У цей день керівництво, співробітники та Рада ветеранів Управління, а також ветерани органів державної безпеки вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання, поклали квіти до меморіалів та військових поховань міста Кіровограда.
Не забули цього дня і про ветеранів, які проходять лікування у госпіталі. До них навідалися з пам’ятними подарунками та медикаментами.
У музейній кімнаті Управління молоді офіцери мали змогу доторкнутися до героїчного минулого співробітників органів держбезпеки, які захищали Батьківщину від фашистських загарбників.
Після зустрічі ветерани здійснили поїздку місцями бойової слави Кіровоградської області, де отримали своєрідну можливість повернутися до днів своєї героїчної молодості, а також передати частку свого патріотизму молоді.

фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool