Співробітники податкової міліції виявили ухилення від сплати податків на загальну суму 2,5 млн. грн.

Серпень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1430 | Коментарі: 0

В ході розслідування однієї з кримінальних справ співробітниками податкової міліції встановлено факт ухилення від сплати податку на додану вартість директором одного з кіровоградських приватних підприємств. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Схема ухилення від сплати податку на додану вартість була вже давно відома. У своїй звітності до податкової інспекції підприємство показало операції з придбання товарно-матеріальних цінностей у іншого підприємства, яке є платником ПДВ, таким чином отримавши право на відшкодування податку на додану вартість із державного бюджету. Та, як правило, такі операції мають місце лише на папері і не підтверджуються при першій же перевірці.

За вищезазначеним фактом ухилення від сплати податку на додану вартість в особливо великих розмірах, на загальну суму у 2,5 мільйони гривень слідчим відділом податкової міліції ДПА у Кіровоградській області порушено кримінальну справу відносно директора цього підприємства за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Досудове слідство по кримінальній справі триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool