Співробітники олександрійської податкової міліції виявили зал гральних автоматів, розташованого в знам’янському кафе

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

Встановлено, що послуги в сфері грального бізнесу надавав місцевий житель, який орендував в ньому приміщення. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

В ході обшуку було виявлено, описано та вилучено 7 гральних автоматів орієнтовною вартістю біля 245 тисяч гривень, які на момент обшуку знаходились в робочому стані.

Нині вони знаходяться на зберіганні у приміщенні Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області до вирішення питання по суті.
Перевірка триває.
До речі, у 2010 році співробітники податкової міліції у згаданого громадянина вже вилучали гральні автомати, розміщені у власному обійсті. За тим фактом була порушена кримінальна справа за статтею 203 Кримінального кодексу України (зайняття забороненими видами господарської діяльності). Проте через декриміналізацію даної статті знам’янчанину вдалося уникнути покарання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool