Співробітники кіровоградської податкової міліції виявили ухилення від сплати податків на загальну суму в 6,6 млн. грн.

Січень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Зекономити на податках намагались службові особи одного з кіровоградських товариств з обмеженою відповідальністю. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Як з’ясувала перевірка, останні протягом 2008-2010 років відображали у податковій звітності придбання товарно-матеріальних цінностей у підприємств, які мають всі ознаки фіктивності. Податківці встановили, що ці суб’єкти господарювання були зареєстровані на підставних осіб та навіть не знаходились за місцем реєстрації. Проведений аналіз довів – такі оборудки, які існували лише на папері та не підтверджуються реальними фінансовими документами, дали змогу посадовцям ТОВ заощадити на сплаті податку на додану вартість 6,6 млн. грн.

За матеріалами, зібраними співробітниками податкової міліції, порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool