Співробітники кіровоградської податкової міліції виявили ухилення від сплати 2,6 млн. грн. податків

Липень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Як з’ясувалося під час слідства, протягом 2008-2011 років директор одного підприємства безпідставно відображав у податковій звітності взаємовідносини із суб’єктами господарювання.

Проте останні, як показала перевірка, мають ознаки фіктивності. Тобто, особи, на яких вони оформлялись, не мають до їх фінансово-господарської діяльності ніякого відношення. Наразі, підприємства існують лише на папері і не можуть надавати послуги, поставляти товари чи виконувати роботи.
Таким чином, керівник підприємства ухилився від сплати податків на загальну суму у 2,6 мільйони гривень, що призвело до ненадходження в бюджет держави грошових коштів в особливо великих розмірах.
Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України. Нині проводяться заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.
Слідство триває.
Управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool