Співробітники кіровоградської податкової міліції виявили факти незаконного виготовлення та реалізації вина

Вересень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Податківці зробили контрольну закупку на одному з ринків обласного центру, де рекламувалось вино різних видів та марок, в тому числі закордонних виробників. Результати експертизи підтвердили, що пропонований напій – кустарного виробництва низької якості, який загрожує здоров’ю та життю людей.

Подальша перевірка привела оперативників до місця виготовлення суміші. Як виявилося, підпільну винокурню в гаражному кооперативі на околиці міста облаштував місцевий підприємець. Два гаражі були обладнані підвальними приміщеннями, в які заздалегідь опустили металеві ємності різного об’єму. До кожної з них була підведена труба, через які інгредієнти заливались прямо з вантажівок. Спирт, вода, цукор, барвники, ароматизатори та винна суміш сумнівного походження змішувались безпосередньо у підвальних ємностях. За допомогою електронасосів готова продукція подавалось з підвалів у гаражі, де розливалась у сталеві та пластикові ємності різного об’єму. Всього в ході проведення оглядів було вилучено близько 800 літрів вино-спиртової суміші та товарно-матеріальних цінності на загальну суму 82 тисячі гривень.
За словами першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області Анатолія Курупа, з початку року співробітники податкової міліції викрили та припинили діяльність 4 підпільних виробництв, 3 з яких – по виготовленню лікеро-горілчаної продукції. З незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму більше 7,5 млн. грн. Порушено 3 кримінальні справи за фактами незаконного виготовлення підакцизних товарів. Повернуто до бюджету близько 500 тис. грн. несплаченого акцизного податку.
 

Управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool