Співробітники кіровоградської податкової міліції викрили посадових осіб комунального підприємства, які привласнили 300 тис. грн.

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1342 | Коментарі: 0

Зазначену суму вони перерахували на розрахунковий рахунок столичного ТОВ в рахунок оплати робіт по випробуванню водяних теплових мереж згідно укладеного договору.  Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Згадані операції відображені в бухгалтерському та податковому обліках комунального підприємства, та підтверджуються платіжним дорученням та податковою накладною.

Проте під час проведення досудового слідства встановлено, що співробітники ДПІ у Печерському районі м. Києва склали акт про результати документальної невиїзної перевірки підприємства, яке нібито співпрацювало з кіровоградськими комунальниками. Столичні податківці встановили, що це підприємство має всі ознаки фіктивності.
Таким чином, службові особи місцевого комунального підприємства, зловживаючи службовим становищем, заволоділи та розпорядилися 300 тис. грн. на власний розсуд.
За даним фактом прокуратурою м. Кіровограда порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.191 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool