Співробітники кіровоградської податкової міліції традиційно відвідали Олександрійську школу-інтернат у Пантаївці

Грудень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1799 | Коментарі: 0

Цьогорічний візит були приурочений до Дня Святого Миколая. Діти зустріли гостей хлібом з сіллю, віршами та новорічними привітаннями, і, за українською традицією, обсипали всіх житом і пшеницею.

За невеличким концертом слідувало поздоровлення вихованців закладу від міліціонерів, які вручили їм іграшки, настільні ігри та спортивний інвентар. Аби подарунки були в радість, податківці заздалегідь дізналися про потреби та бажання дітей та їх вихователів.
Директор Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів у селищі Пантаївка Тетяна Сорокун подякувала гостям. Вона розповіла присутнім про те, що міліціонери державної податкової служби області радують її підопічних дарунками вже кілька років поспіль. Також вона подякувала за те, що податківці привезли сучасний принтер, необхідний для роботи школи.
За словами Віталя Босненка, першого заступника начальника УПМ ДПС у Кіровоградській області, візити до Пантаївської школи-інтернату – вже традиція для податкових міліціонерів області. Своїми ставленням та подарунками вони намагаються подарувати вихованцям закладу, позбавленим батьківського піклування радість, домашній затишок та віру у кращий завтрашній день.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool