Співробітники кіровоградської податкової міліції спільно з колегами припинили діяльність «конвертаційного» центру

Липень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

До складу останнього входило 5 підприємств, 2 з яких – з ознаками фіктивності та 3 – так звані „транзитери”. Злочинна група, до складу якої входили 5 осіб та 5 суб’єктів господарювання, діяла на території Кіровоградської області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

Послугами центру користувалися службові особи реально діючих восьми кіровоградських підприємств. До речі, останні незаконно сформували податковий кредит з ПДВ на загальну суму близько 10,8 млн. грн.
Організатори «конвертаційного» центру шляхом використання підконтрольних їм суб’єктів господарювання надавали послуги по незаконному переведенню грошових коштів в готівку реально діючим суб’єктам господарювання. За надання таких послуг вони отримували плату у розмірі 3-10 відсотків від переведеної суми. Одночасно надавались послуги по мінімізації податкових зобов’язань реально діючим суб’єктам господарювання.
З’ясовано, що протягом 2009-2012 рр., злочинним угрупуванням проконвертовано близько 65 мільйонів гривень.
В рамках розслідування кримінальної справи вилучено фінансово-господарські, бухгалтерські та податкові документи, печатки близько 40 суб’єктів господарювання, оргтехніку. На розрахункових рахунках заблоковано близько 170 тисяч гривень.
Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool