Співробітники міліції застерігають жителів області

Січень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Інколи відпочинок у розважальних закладах, відвідини гостей чи застілля з випадковими знайомими можуть закінчитися для деяких учасників цих подій неприємностями. У міліцейських зведеннях нерідко трапляються повідомлення про скоєння крадіжок саме за таких обставин. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Лише в обласному центрі у січні до відділів міліції надійшло кілька таких заяв від потерпілих. Як з’ясувалося, крадіями виявлялися сумнівні гості, товариші «по чарці» чи «спостережливі» відвідувачі місць відпочинку.

Так, 24-річний кіровоградець звернувся до правоохоронців та повідомив, що після розпиття спиртних напоїв з кількома знайомими виявив відсутність грошей у сумі 5 тисяч російських рублів та 50 гривень. І хоча чоловік стверджував, що кошти знаходились у сумці, яку він постійно тримав при собі, хтось все ж примудрився обікрасти молодика. У ході проведення першочергових заходів оперативники встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 25-річний раніше судимий місцевий житель.
Стала жертвою злодійки й інша жителька обласного центру, яка після перебування у її квартирі гостей позбулася свого мобільного телефону. Підозрюваною у скоєнні крадіжки виявилася непрацююча раніше судима 35-річна кіровоградка.
А от 40-річна жителька міста Олександрії звернулася до міліції із заявою про викрадення її особистих речей у одному із розважальних закладів районного центру. Правоохоронці встановили особу підозрюваного. 29-річний олександрієць скористався тим, що жінка залишила без нагляду шкіряну куртку та ще й з 800 гривень у кишені.
За фактами скоєних злочинів порушено кримінальні справи за ст. 185 «Крадіжка» КК України.

Працівники міліції звертаються до громадян з проханням бути вкрай обачними. Не вживати алкоголь у компаніях малознайомих людей чи запрошувати їх до себе додому, не залишати без нагляду свої речі, гроші чи мобільні телефони у місцях відпочинку, а у разі скоєння стосовно Вас злочину терміново звертатися до найближчого відділення міліції за номером «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool