Співробітниками УСБУ в Кіровоградській області викрито схему незаконного заволодіння державними коштами для реконструкції будівлі українського професійного театру

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

Управлінням Служби безпеки України в Кіровоградській області викрито факт протиправного заволодіння коштами з державного бюджету, які мали піти на реконструкцію пам’ятника архітектури – будівлі першого українського професійного театру. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області

Встановлено, що службова особа підприємства-підрядника, зловживаючи службовим становищем, шляхом внесення завідомо неправдивих відомостей до фінансово-бухгалтерської документації, привласнила 135 тис. гривень.
5 серпня ц.р. за матеріалами СБУ слідчим відділом УПМ ДПА у Кіровоградській області стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ч.4 ст.191(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Ведеться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool