Співробітниками податкової міліції Кіровоградської ОДПІ викрито факт легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом

Липень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

Більше 220 тис.грн. привласнили нечесні на руку службові особи одного з комунальних підприємств області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

Спочатку вони отримали замовлення, а згодом і 2,7 мільйонів державних коштів на будівництво медичного закладу. Схема легалізації проста - завищення обсягів фактично виконаних будівельних робіт та незаконної сплати замовником державних коштів на користь генпідрядника комунального підприємства у розмірі 220,5 тис.грн.
Таким чином, службові особи комунального підприємства здійснили фінансові операції з коштами у сумі 220,5 тис.грн., одержаними внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації доходів.
Відносно службових осіб комунального підприємства прокуратурою Долинського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.209 КК України, за фактом легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом. Досудове слідство по кримінальній справі здійснюється прокуратурою Долинського району при оперативному супроводі податківців.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool