Співмешканка намагалась врятувати свого кривдника-палія від в’язниці

Травень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського райвідділу УМВС в області затримали раніше судимого 38-річного місцевого жителя за підозрою у замаху на вбивство своєї 36-річної співмешканки. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Усі події розгортались на сусідському подвір’ї. Співмешканець, повернувшись додому, не застав дружину на місці і одразу ж подався до сусіда. Спочатку йому ніхто двері не відчинив. Втім, чоловік був упевнений, що жінка таки перебувала у сусіда. Сп’янілий від алкоголю та ревнощів, він пішов додому взяв пляшку із сумішшю бензину та автомобільного мастила, якою заправляв бензопилу, і повернувся до сусіда.
Вдруге на стукіт ображеного ревнивця все ж відкрив сусід, чоловік покликав дружину і на подвір’ї на очах у сусіда облив та підпалив її. Полум’я одразу ж намагались погасити, але через вміст у суміші масла швидко зробити це не вдалось.
До лікарні потерпіла звернулась аж наступного дня, планувала самостійно лікуватиметься та й співмешканця пожаліла і не хотіла, щоб дізнались правоохоронці. Спочатку жінка і працівникам міліції розповіла вигадану історію про необережне поводження з вогнем. «Усе вдалось з’ясувати, опитавши свідків події, тоді вже й жінка не стала опиратись та розповіла правду», - говорить перший заступник начальника Кіровоградського райвідділу міліції Ігор Прохніцький.
Працівники міліції затримали підозрюваного того ж дня. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 та ст. 15 ККУ (замах на вбивство). Наразі чоловік знаходиться в ІТТ. За оцінкою лікарів потерпіла отримала опіки 35% м’яких тканин тіла.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool