Спільне звернення до мешканців Кіровоградської області!

Червень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

Дотримуйтесь правил безпечної поведінки на водоймах!

З початку квітня на водоймах області загинуло більше десяти осіб, у тому числі – дві дитини. Щотижня до служби порятунку надходять повідомлення про одного чи кількох потопельників. Не зважаючи на неодноразові повідомлення у ЗМІ про нещасні випадки, на наші настійні застереження, люди, на жаль, продовжують з легковажністю відноситись до власної безпеки та безпеки своїх дітей.
Територіальне управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області звертаються до громадян з переконливим проханням дотримуватися правил безпечної поведінки під час купання і катання на плавзасобах.
Відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Якщо ви відпочиваєте разом з дітьми, постійно контролюйте їх у воді.
Не слід заходити у воду в незнайомому для вас місці.
Уникайте води зі швидкою течією.
Не заходьте у воду напідпитку.
Ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах; купаючись на «дикому пляжі», у незнайомому місці не пірнайте з берега, гірки, дерева.
Дотримуйтесь правил – зробіть свій відпочинок безпечним!

ВІКТОР ФЕДОРЧАК начальник Територіального управління МНС України у Кіровоградській області генерал-майор цивільного захисту

ІГОР ПАРФЬОНОВ  начальник Управління  Держтехногенбезпеки служби у Кіровоградській області цивільного захисту полковник служби

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool